КАЧЕСТВО В ХЛАДИЛНАТА ТЕХНИКА

ХЕЛПМАН-СОФИЯ ООД

За Нас

Copyright © 2008 Helpman Sofia Ltd. All rights reserved.

     “Хелпман-София” ООД е дружество, основано през 1993 г. Основната дейност на дружеството е  търговия с оборудване за изграждане на хладилни инсталации. 

 

     Пазарната стратегия на “Хелпман-София” ООД е “качество и лоялност”.

 

     Партньорите - доставчици на “Хелпман-София” ООД са световно известни имена в областта на хладилната техника, производители на изделия с най-високо качество. “Хелпман-София” ООД представлява на българския пазар редица фирми и дистрибутира изделията, произвеждани от тях. Нашите основни доставчици са: Bitzer, Du Pont, Thermofin, Dixell, Sporlan (част от групата Parker)Henry, Flexelec, CPS, ITE, Herl (част от групата Parker), Mobil, Zanotti, Van Amerongen, Refflex.

 

     “Хелпман-София” ООД предлага всички компоненти, необходими за изграждане на всякакъв тип хладилни камери, както и за изграждане на промишлени хладилни инсталации, намиращи приложение при преработката и съхранението на: месо и месни продукти, мляко и млечни продукти, риба, плодове и зеленчуци и др. В България са изградени и успешно работят много инсталации, комплектовани с оборудване, доставено от “Хелпман-София”. Всички тези инсталации отговарят на изискванията на Европейските стандарти, с което създават предпоставки, позволяващи на преработващите предприятия, в които са монтирани, да получат необходимите сертификати за износ в страните на ЕС. Наши клиенти са фирми, които ценят високото качество и надеждността на оборудването, както и ниската енергоемкост при експлоатацията му.

 

     Сътрудниците на Хелпман-София” ООД са висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на хладилната техника. Всеки от тях е в състояние да предостави на клиентите подробна и задълбочена техническа информация. Нашият девиз е Високо качество на продуктите и услугите, които предлагаме”.